Schooltijden

Schooltijden

Schooltijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 tot 14.30 uur
  • Woensdag van 8:30 tot 12.30 uur.

Continurooster

Wij hebben op school een continurooster, dit houdt in dat de kinderen de hele lesdag op school blijven en dus met elkaar lunchen. Om 10 uur eten de kinderen groente/fruit, tijdens de lunchpauze kunnen zij brood eten. Omdat wij proberen de bewustwording rond eten en drinken te stimuleren willen wij de kinderen zo veel mogelijk bruin brood met gezond beleg te laten eten en water/limonade laten drinken.

De deur gaat iedere dag om 8:20 open, u kunt dan met uw kind naar de klas lopen en bij de klas even kijken. Om 8:30 starten de lessen. Zodra de leerkracht start met de lessen gaat de deur van het lokaal dicht. De kinderen die later binnenkomen wachten buiten de deur tot zij door de leerkracht binnen worden gelaten, dit duurt maximaal 5 minuten.

De kinderen komen rond 14:15 (op woensdag om 12:15) naar beneden, de groepen ½ zullen rond die tijd buiten op het plein staan, de oudere kinderen komen er achteraan gelopen. De groepen 3 komen door de zij ingang bij de gymzaal naar buiten, de rest van de groepen gebruikt de hoofdingang.